Ferry Weelen

Ferry Weelen

Advocaat, partner, Holla Advocaten

Ferry is ondernemingsrechtadvocaat en vanaf 2001 partner van Holla. Hij is altijd sterk internationaal georiënteerd geweest. Zo studeerde hij niet alleen rechten, maar ook Frans en Italiaans. Het is dan ook niet voor niets dat hij zich heeft gespecialiseerd in alle juridische aspecten van het internationale ondernemen. Hij focust zich op de sectoren Agri & Food, Industrie, Zakelijke dienstverlening en Zorg & Welzijn.

Ferry is sinds 2009 board member van de European Law Firm (ELF), het eerste Europese samenwerkingsverband tussen onafhankelijke advocatenkantoren in Europa. Tussen de kantoren worden steeds meer zaken uitgewisseld. Ook is Ferry gediplomeerd leraar in de Italiaanse taal- en letterkunde.

Niet alleen zakelijk, maar ook in zijn vrije tijd is Ferry een echte teamplayer. Hij vult zijn weekend graag met muziek in de functie van toetsenist van een rockband. Ferry heeft weinig affiniteit met de steeds verdergaande automatisering van de samenleving. ‘Ik ben niet gek, mijn computer wel’, is dan ook een van zijn gevleugelde uitspraken.